Vi kan få mere gennem skrotindustrien

I 2022 kan prisen på stålskrot beskrives som op- og nedture, Maginot-linjen ville snart bryde det lille hjerte af skrotindustriens chef, dybt i hvirvelstrømmen af ​​mange industrigiganter begyndte at blive forvirret.

Skrotstål formelle navngivet af vedvarende ressourcer, og almindeligvis kendt som junk.Tror ikke, at skrammel er irrelevant for den nationale økonomi, kan vi komme helt igennem prisudsving i stålskrot industri til dialyse hele markedsøkonomi og trend, nogen spurgte hvorfor?Skrotstål er også stål, hvilket er relateret til retningen af ​​den nationale konstruktion og påvirker verdensøkonomien.Ingen landes økonomiske udvikling er godt uden stål, så hele økonomien kan ses gennem stålet eller endda gennem skrotet.

Faktisk er vores land gået ind i en handelskrig i 2021. Over for forskellige sanktioner fra Europa og USA har vi også gennemført modsanktioner.I en præcis forstand er vi involveret i en selvforsvarskrig. I 2021 stoppede Australien med at eksportere kinesisk jern for at begrænse udviklingen af ​​Kinas økonomi for at detonere vores bobleøkonomi gennem stål. Da Kina er stærkt afhængig af Australiens jernmalm, andelen af ​​import er nået op på 70%. I lyset af magten er vi nødt til at tage skrot op for at kæmpe tilbage og øge forbruget af skrot gennem urbanisering og ulovlig nedrivning, selv multi-kanal import af Sydafrika og Japan skrot stål, for at kontrollere stålpriserne ikke stiger for hurtigt, lad en gang skrotindustrien et karneval. I 2020~2021, så længe du har varerne i hånden, vil du tjene en masse penge, og alle former for kapital vil også gribe ind i sang og dans karneval fortsætter. Dette fører også til vores hydrauliske stål grab varmt landsdækkende, overarbejde rush system, faktisk, vi ved, at dette er bare et skud i armen, bag stormen er ikke blevet elimineret.

I 2022, udbruddet af epidemien, blev enheden hårdt ramt, fast ejendom recession, lad stålindustrien er virkelig forvirret, og den indenlandske efterspørgsel momentum er utilstrækkelig. , cheferne i stålskrot området har ingen varer at indsamle, og stålprisen har ikke noget marked.VVM sikkerhedsinspektion er værre, stålskrot i en tilstand af op- og nedture, lille fortjeneste førte til en masse skrotkapital hurtigt fjernet. Vores hydrauliske stål grab maskine er også gået ind i den usælgelige tilstand, som for den fremtidige trend og trend har været ude af stand til at analysere gennem den normale lov om markedsøkonomi.Men vi tror, ​​at i vedholdenhed, bestræbelser på at gøre deres egne produkter, praksis internt arbejde , udvide nye produkter, kriseåret, vi kan ikke give op, skrot stålindustrien er også passende at gå ind i en omstilling fase," til mere vask, at være mere sund"?


Indlægstid: 12-okt-2023